Advies & Second Opinon

Wij kunnen u helpen met alle vragen die u maar heeft met betrekking tot uw computer. Of dit nu een vraag betreft hoe u het beste een eenvoudige administratie digitaliseert tot en met de realisatie van een netwerk met veilige dataopslag en geautomatiseerde backup voorziening.
Wij kunnen u op alle vlaken van advies voorzien, of dit nu de aanschaf van apparatuur betreft of juist hoe je iets moet oplossen met betrekking tot software of in enige andere combinatie. Tevens kunnen wij een second opinion uitbrengen op offertes en aanbiedingen.

Cloud diensten

Vanuit Ask4Info bieden wij diverse Cloud oplossingen. Naast diverse Software as a Service (SaaS) oplossing zoals online boekhoudprogramma's bieden wij ook een ruim aanbod aan Cloud oplossingen. Denk hierbij aan technieken als Office365, IBM BlueMix en Amazon Web Services. Een oplossing in de vorm van een “Private Cloud” is een ook prima en betaalbare oplossing voor elke onderneming. Op deze manier heeft u zelf in de hand waar u uw data heeft opgeslagen.
Dit kan ook bijzonder handig zijn voor bijvoorbeeld uw boekhouder of collega ondernemer met wie u samenwerkt die de gewenste informatie met een wachtwoord wat u verstrekt bij u kan ophalen.
Als bijkomend voordeel krijgt u diverse applicaties bij uw NAS die ook weer via uw eigen "Private Cloud" kan ontsluiten. Enkele praktische voorbeelden van cloud oplossingen zijn: eLearning,online boekhouding, online CRM, et cetera.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!