Beheer & Onderhoud

Indien gewenst kunnen we een onderhoudscontract afsluiten zodat u de zekerheid heeft dat uw systeem per kwartaal de nodige updates krijgt en waarbij wij een check doen of uw systemen nog goed werken.
Bij zijn onderhoudscontract lopen wij de systemen na en zorgen voor de noodzakelijke updates en controleren of alles nog naar behoren werkt.
.
Ook is een onderhoudsstrippenkaart mogelijk zodat u op afroep –mits beschikbaar- over onze dienstverlening kan beschikken.
U heeft dan een strippenkaart waar een vast aantal uren op staan die een jaar geldig zijn.
De strippenkaart is per 30 minuten in te zetten en de strippen kaart bevat 10, 20 of 50 strippen.
Bel of mail gerust voor aanvullende informatie.

Voor ondersteuning op afstand kunt u de volgende software installeren:

Cloud diensten

Vanuit Ask4Info bieden wij diverse Cloud oplossingen. Naast diverse Software as a Service (SaaS) oplossing zoals online boekhoudprogramma's bieden wij ook een ruim aanbod aan Cloud oplossingen. Denk hierbij aan technieken als Office365, IBM BlueMix en Amazon Web Services. Een oplossing in de vorm van een “Private Cloud” is een ook prima en betaalbare oplossing voor elke onderneming. Op deze manier heeft u zelf in de hand waar u uw data heeft opgeslagen.
Dit kan ook bijzonder handig zijn voor bijvoorbeeld uw boekhouder of collega ondernemer met wie u samenwerkt die de gewenste informatie met een wachtwoord wat u verstrekt bij u kan ophalen.
Als bijkomend voordeel krijgt u diverse applicaties bij uw NAS die ook weer via uw eigen "Private Cloud" kan ontsluiten. Enkele praktische voorbeelden van cloud oplossingen zijn: eLearning,online boekhouding, online CRM, et cetera.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!