Advies & Second Opinon

Wij kunnen u helpen met alle vragen die u maar heeft met betrekking tot uw computer. Of dit nu een vraag betreft hoe u het beste een eenvoudige administratie digitaliseert tot en met de realisatie van een netwerk met veilige dataopslag en geautomatiseerde backup voorziening.
Wij kunnen u op alle vlaken van advies voorzien, of dit nu de aanschaf van apparatuur betreft of juist hoe je iets moet oplossen met betrekking tot software of in enige andere combinatie. Tevens kunnen wij een second opinion uitbrengen op offertes en aanbiedingen.

Dataopslag en -beveiliging

We hebben het allemaal al eens mee gemaakt. Een computer die stuk gaat of een externe harde schijf die het niet meer doet en u bent uw belangrijke gegevens kwijt.
Door middel van een NAS oplossing (Network Attached Storage) bieden wij u een veilige oplossing voor de opslag en veiligheid van al uw belangrijke gegevens. Deze oplossing maakt gebruik van een extra harde schijf zodat er 1 schijf kapot zou kunnen gaan zonder dat u daar last van heeft.

Deze oplossing bied u meteen de mogelijkheid om uw bestanden op de computer, laptop of zelfs telefoon automatisch op te slaan, gebruikmaken van uw eigen “private cloud” op ue eigen NAS. Als u even geen internetaansluiting heeft dan worden uw altijd uw gegevens automatisch weer opgeslagen als u weer WiFi of internet verbinding heeft. Uw heeft dus altijd uw gegevens op meerdere plekken staan en u heeft niet het risico dat uw gegevens mogelijk ingezien kunnen worden door externe bedrijven zoals dropbox of .
Daarnaast kunt u eenvoudig gedeelde directories aanmaken die op een beveiligde manier met u samenwerkingspartners of administratiekantoor kunt delen.

Als extra is er ook mogelijkheid om er diverse software op te installeren zodat u dit ook kunt gebruiken voor het aansluiten van beveiligingscamera’s een centrale print server of als media (iTunes©) bibliotheek.
Wij kunnen u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden en wat dit u aan problemen oplost.

Beheer & Onderhoud

Indien gewenst kunnen we een onderhoudscontract afsluiten zodat u de zekerheid heeft dat uw systeem per kwartaal de nodige updates krijgt en waarbij wij een check doen of uw systemen nog goed werken.
Bij zijn onderhoudscontract lopen wij de systemen na en zorgen voor de noodzakelijke updates en controleren of alles nog naar behoren werkt.
.
Ook is een onderhoudsstrippenkaart mogelijk zodat u op afroep –mits beschikbaar- over onze dienstverlening kan beschikken.
U heeft dan een strippenkaart waar een vast aantal uren op staan die een jaar geldig zijn.
De strippenkaart is per 30 minuten in te zetten en de strippen kaart bevat 10, 20 of 50 strippen.
Bel of mail gerust voor aanvullende informatie.

Voor ondersteuning op afstand kunt u de volgende software installeren:

Abonneren op Ask4Info RSS

Websites, Webshops & Hosting

Ook voor een betaalbare hosting en domeinnaam registratie voor uw site bent u bij ons aan een betrouwbaar en servicegericht adres.
Daarnaast is een compleet pakket van hosting, website met teksten en een logo ook in een compleet pakket te verkrijgen. Mail ons gerust voor meer informatie of prijzen.
Websites
Een representatieve website hoeft absoluut niet duur te zijn door gebruik te maken van een Content Management Systeem. Hiermee kunt u op een gebruiksvriendelijke manier u site aanpassen en de inhoud met regelmaat vernieuwen. Deze kan ook goed vindbaar gemaakt worden door de zoekmachines.
Veelal goedkoper dan een vermelding in de bedrijven gids.
Ook kunnen wij faciliteren in een nieuw logo, huisstijl of het schrijven van de teksten op uw site.
Webshop
Wij bieden webshops aan in uw eigen kleuren en met uw logo
Daarvoor werken wij samen met verschillende partijen om uw site en/of shop een zo goed mogelijke verlengstuk van uw bedrijf te laten zijn. Heeft u interesse in een plekje in het digitale winkelcentrum, kijk dan eens op www.koopj.es
Hosting
We kunnen u een aantal verschillende hosting pakketten bieden waarbij we goed kijken wat de behoefte en het gebruik is. U kunt ook alleen uw domeinnaam bij ons registreren of alles in een pakket afnemen zodat u ontzorgt bent.

Cloud diensten

Vanuit Ask4Info bieden wij diverse Cloud oplossingen. Naast diverse Software as a Service (SaaS) oplossing zoals online boekhoudprogramma's bieden wij ook een ruim aanbod aan Cloud oplossingen. Denk hierbij aan technieken als Office365, IBM BlueMix en Amazon Web Services. Een oplossing in de vorm van een “Private Cloud” is een ook prima en betaalbare oplossing voor elke onderneming. Op deze manier heeft u zelf in de hand waar u uw data heeft opgeslagen.
Dit kan ook bijzonder handig zijn voor bijvoorbeeld uw boekhouder of collega ondernemer met wie u samenwerkt die de gewenste informatie met een wachtwoord wat u verstrekt bij u kan ophalen.
Als bijkomend voordeel krijgt u diverse applicaties bij uw NAS die ook weer via uw eigen "Private Cloud" kan ontsluiten. Enkele praktische voorbeelden van cloud oplossingen zijn: eLearning,online boekhouding, online CRM, et cetera.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!